Tanssileiri

Tanssin Viemää 26.-29.5.2022

Valasrannan Tanssileiri 22.-31.7.2022. Kauniit kesäpäivät ja yöt kutsuvat tanssimaan Valasrantaan! Kymmenen päivää tanssia kellon ympäri! 

Tanssin Viemää 26.-29.5.2022

Tämä tanssileiri on suunniteltu lavatanssia jo harrastaneille! Tunnit soveltuvat tanssien perusteet osaaville, keskitason tanssijoille sekä pitempään tanssineille.

Tanssilajeina suosikit: Hidas Lavafoksi, Hidas valssi, Fusku, Rumba (Bolero), Tango, Bugg sekä Salsa.

Opettajat ovat kirkkainta kärkeä: Kati Koivisto, Sari Aaltonen, Alina Mustamaa, Jari Aaltonen, Joonas Kainulainen, Antti Törmänen

Lue lisää Tanssin Viemää -tanssileiristä

Suomen suurin lavatanssileiri 22.-31.7.2022

Kauniit kesäpäivät ja yöt, lavatanssin huuma ja huippuopettajat kutsuvat kaikkia tanssikärpäsen puremia nauttimaan ja oppimaan Suomen suurimmalle seuratanssileirille, Suomen kauneimmalle leiripaikalle!

Tule yksin tai kaksin, kun sinulle sopii!

Et tarvitse omaa paria, kaikilla tanssikursseilla on jatkuva ja vauhdikas parinvaihto. Halutessasi voit tanssia vain oman parisi kanssa. Vapaaehtoinen ennakkoilmoittautuminen. Voit osallistua pari tuntia, jokusen päivän tai 10 päivän maratonin.

Huippuopetus

Valaksella on lähestulkoon kaikki parhaat (seura)tanssiopettajat ympäri Suomen! Heidän tunneillaan opit varmasti!

Lue lisää Valasrannan Tanssileiristä

Valasrannan Tanssileiri

Valasrannan Tanssileirillä tanssitaan kellot ympäri

Leiriviikolla on luvassa tanssimenoa aamusta iltaan! Joka päivä tanssikursseja useille eri tasoille huippuopettajien johdolla. Vähän vuodesta riippuen iltaisin tanssitaan perinteisissä lavatansseissa, tutustutaan eksoottisempiin tanssilajeihin, lauletaan karaokea ja kilpaillaan leikkimielisesti lavatansseissa. 

Lue lisää Valasrannan Tanssileiristä